ZIYIUI Buatan Tangan Silikon Lembut18 inch Reborn Boneka Bayi Gadis Manungsa Manungsa Biru Manungsa Manungsa Kaya Lahir Boneka Mainan Biru Sing Katon Nyata Hadiah Ulang Tahun Vinil

ZIYIUI Buatan Tangan Silikon Lembut18 inch Reborn Boneka Bayi Gadis Manungsa Manungsa Biru Manungsa Manungsa Kaya Lahir Boneka Mainan Biru Sing Katon Nyata Hadiah Ulang Tahun Vinil

  • UPC: 680727933470
  • Merek : ZIYIUI
  • Bobot: 1,8KG
  • Ukuran Boneka : 18 inci
  • Katrangan produk:

Detail Produk

Tag Produk

  • Ukuran: 18 inci (45 cm); Bobot: udakara 1.2KG (2.6LB). Boneka kasebut gawenan tangan, bakal ana sawetara kesalahan lan ukuran.
  • Kepala, tangan lan sikil: Simulasi Lembut Silicon Vinyl, Awak: Kain diisi katun, alus banget.
  • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa wisuh lan macak. Iki boneka bayi, dadi rambut rada kurang.
  • Mripat: Akrilik Berkualitas Tinggi, ora bisa kedhip. Tutuk: Magnetik, Bakal dilengkapi pacifier magnetik sing pas karo cangkem.
  • Klambi Boneka: gawenan tangan. Miturut ukuran boneka. Boneka kasebut bakal nggawa sandhangane.

 

Boneka reborn sing lucu lan nyata. Digawe saka Vinyl Silikon Simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, ramah lingkungan. Kepala, tangan lan sikil yaiku Soft Simulasi Silicon Vinyl, awak yaiku kain sing diiseni katun. Bisa nuduhke kaya sikil, lungguh lan ngapusi. Ora bisa ngadeg. Awak boneka kain ora kudu mlebu banyu. Boneka kasebut bakal dilengkapi klambi lan pacifier magnetik. Iki bakal dadi kanca saka bayi lan kulawarga. Pengin sampeyan tresna iki. Sampeyan bakal entuk: 1. Boneka bayi sing dilahirake * 1; 2. Klambi klambi; 3. Pacifier magnetik * 1 (Werna acak); 4. Botol test * 1; 5. Sertifikat Keaslian * 1;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5