ZIYIUI 22 inch / 55cm Boneka Reborn Realistis Lembut Silikon Vinil Boneka Bayi Katon Balita Nyata Anak Laki-Laki Manusia Anyar Manik-manik Boneka Lahir Buatan Tangan Lahir Balita Cewek Mainan Laki-laki Mainan kanggo umur 3+

ZIYIUI 22 inch / 55cm Boneka Reborn Realistis Lembut Silikon Vinil Boneka Bayi Katon Balita Nyata Anak Laki-Laki Manusia Anyar Manik-manik Boneka Lahir Buatan Tangan Lahir Balita Cewek Mainan Laki-laki Mainan kanggo umur 3+

  • UPC: 797550153231
  • Merek : ZIYIUI
  • Bobot: 1,8KG
  • Ukuran Boneka: 22 inci
  • Katrangan produk:

Detail Produk

Tag Produk

  • Ukuran Boneka: 22 inci / 55 cm Bobot: 3,3LB (1,5kg). Boneka bisa nganggo klambi bayi sing bayi (0-3cm). Pacifier magnetik bisa pas karo cangkem. Boneka lan sandhangan boneka gawenan tangan, hadiah ulang tahun paling apik kanggo bocah.
  • Bahan: awak vinil silikon alus, digawe saka vinil silikon sing diimpor, tutul lembut nanging angel. Cukup duwe hard lan elastisitas tartamtu nalika pencet. Bisa mlebu banyu kanggo adus, ora bisa adus karo anak-anake. Boneka kasebut bisa lenggah lan turu kanthi gampang, nanging ora bisa ngadeg lan ngomong. Boneka bayi silikon alus ora alus kaya boneka awak sing diiseni, nanging luwih awet lan anti banyu.
  • Mripat: Akrilik Berkualitas Tinggi, ora bisa kedhip. Rambut: Mohair bosok gawenan tangan, Bisa ngumbah lan macak, katon kaya rambut bayi sing asli.
  • Paket kalebu: Boneka * 1, Botol * 1, Magnet pacifier * 1, Akte Lahir * 1, Sandhangan * 1 (Kaya gambar, yen stok, bakal ngirim klambi sing padha).
  • Sertifikasi Keamanan: Standar En71 EU, sing aman kanggo sampeyan lan bayi. Aplikasi: Hadiah festival, hadiah ulang tahun, Bocah-bocah dolanan, Dolanan Eyang kakung utawa Eyang, koleksi Pecinta lan Kolektor, Hadiah Natal.

 

Boneka reborn sing lucu lan nyata.
Digawe saka Vinyl Silikon Simulasi Soft sing apik Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, ramah lingkungan.
Kepala, tangan lan sikil yaiku Soft Simulasi Silicon Vinyl, awak yaiku kain sing diiseni katun. Bisa nuduhke kaya sikil, lungguh lan ngapusi. Ora bisa ngadeg. Awak boneka kain ora kudu mlebu banyu.
Boneka bakal dilengkapi sandhangan lan kothak kemasan
Bakal dadi kanca saka bayi lan kulawarga.
Pengin sampeyan tresna iki.
Sampeyan bakal entuk:
1. Boneka bayi sing dilahirake * 1;
2. Klambi klambi;
3. Kothak kemasan * 1
4. Pacifier magnetik
5. Sertifikat kelairan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5