ZIYIUI 22 Inci 55 CM Real Life Reborn Balita Boneka Lembut Vinil Silikon Gadis Nyata Mainan Boneka, Mripat bisa Blink Reborn Boneka Bayi

ZIYIUI 22 Inci 55 CM Real Life Reborn Balita Boneka Lembut Vinil Silikon Gadis Nyata Mainan Boneka, Mripat bisa Blink Reborn Boneka Bayi

  • UPC: 738626096311
  • Merek : ZIYIUI
  • Bobot: 1,8KG
  • Ukuran Boneka: 22 inci
  • Katrangan produk:

Detail Produk

Tag Produk

  • Ukuran Boneka: 22 inci / 55 cm Bobot: 3,3LB (1,5kg). Boneka bisa nganggo klambi bayi sing bayi (0-3cm). Pacifier magnetik bisa pas karo cangkem. Boneka lan sandhangan boneka gawenan tangan, hadiah ulang tahun paling apik kanggo bocah.
  • Bahan: awak vinil silikon alus, digawe saka vinil silikon sing diimpor, tutul lembut nanging angel. Cukup duwe hard lan elastisitas tartamtu nalika pencet. Bisa mlebu banyu kanggo adus, ora bisa adus karo anak-anake. Boneka kasebut bisa lenggah lan turu kanthi gampang, nanging ora bisa ngadeg lan ngomong. Boneka bayi silikon alus ora alus kaya boneka awak sing diiseni, nanging luwih awet lan anti banyu.
  • Mripat: Akrilik Berkualitas Tinggi, ora bisa kedhip. Rambut: Mohair bosok gawenan tangan, Bisa ngumbah lan macak, katon kaya rambut bayi sing asli.
  • Paket kalebu: Boneka * 1, Botol * 1, Magnet pacifier * 1, Akte Lahir * 1, Sandhangan * 1 (Kaya gambar, yen stok, bakal ngirim klambi sing padha).
  • Sertifikasi Keamanan: Standar En71 EU, sing aman kanggo sampeyan lan bayi. Aplikasi: Hadiah festival, hadiah ulang tahun, Bocah-bocah dolanan, Dolanan Eyang kakung utawa Eyang, koleksi Pecinta lan Kolektor, Hadiah Natal.

 

 

Vinil silikon sing lembut banget karo awak katun PP sing diiseni
Bayi iki 100% gawenan tangan. Kerajinan tangan nganggo cetakan tangan
Ukuran: 55 cm / 22 inci. ukuran bayi nyata, penyimpangan ana amarga cara ngukur sing beda
Bobot: Udakara 1,2 kg
Tipe : Boneka vinil silikon
Bahan: Vinil silikon berkualitas tinggi, vinil alus lan hard. Bagian, tangan lan sikil minangka bahan silikon.
Awak iku awak katun, alus banget, kepenak banget.
Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong.
Cathetan: boneka iki ora bisa dilebokake ing banyu.
Mripat: mata akrilik kelas dhuwur , Mripat ora bisa obah.
Rambut: mohair, gawenan tangan minangka implan, kasetyan sing dhuwur, bisa dicuci, bisa disikat.
Sandhangan: Kaya gambar sing ditampilake


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5