ZIYIUI 22 55 CM Silikon Lembut Manusia Tangan Buatan Tangan Nyata Realistis Reborn Bayi Boneka NewBorn Bayi Boneka Vinil Anak Hadiah Natal Xmas Hadiah

ZIYIUI 22 55 CM Silikon Lembut Manusia Tangan Buatan Tangan Nyata Realistis Reborn Bayi Boneka NewBorn Bayi Boneka Vinil Anak Hadiah Natal Xmas Hadiah

  • UPC: 760385372467
  • Merek : ZIYIUI
  • Bobot: 1,8KG
  • Ukuran Boneka: 22 inci
  • Katrangan produk:

Detail Produk

Tag Produk

  • Boneka sing dilahirake maneh udakara 22 inci / 55 cm saka sirah nganti jempol, lan bobote 3 Lbs udakara.
  • Vinil silikon berkualitas tinggi, vinil alus lan keras. Bagian, tangan lan sikil minangka bahan silikon. Awak iku awak katun, alus banget, kepenak banget. Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong. Cathetan: boneka iki ora bisa dilebokake ing banyu
  • Tangan lan sikil bisa dipindhah munggah mudhun, lan bayi bisa lungguh lan turu, ora bisa nangis, ngguyu lan mangan.
  • Sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun.
  • Apa sing ana ing kothak: 22 ′ Boneka Reborn x 1; Klambi x 1;

 

Vinil silikon sing lembut banget karo awak katun PP sing diiseni
Bayi iki 100% gawenan tangan. Kerajinan tangan nganggo cetakan tangan
Ukuran: 55 cm / 22 inci. ukuran bayi nyata, penyimpangan ana amarga cara ngukur sing beda
Bobot: Udakara 1,2 kg
Tipe : Boneka vinil silikon
Bahan :
Vinil silikon berkualitas tinggi, vinil alus lan keras. Bagian, tangan lan sikil minangka bahan silikon. Awak iku awak katun, alus banget, kepenak banget. Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong.
Cathetan: boneka iki ora bisa dilebokake ing banyu.
Mripat: mata akrilik kelas dhuwur , Mripat ora bisa obah.
Rambut: mohair, gawenan tangan minangka implan, kasetyan sing dhuwur, bisa dicuci, bisa disikat.
Sandhangan: Kaya gambar sing ditampilake


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    5