Produk

  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll That Look Real Child’s Vinyl Birthday Gift
  • ZIYIUI Realistic 22 inch 55cm Reborn Baby Doll Soft Vinyl Silicone Real Look alive Baby Handmade Lifelike Blue denim dress doll

    ZIYIUI Realistis 22 Inci 55 Cm Reborn Bayi Boneka Lembut Vinil Silikon Tampilan Hidup Bayi Buatan Tangan Manusia Manusia Biru Gaun denim Biru

    • . Boneka kasebut bakal teka nggawa pacifier magnetik lan botol panganan sing pas karo cangkem
    • Bahan: kepala vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kanthi awak katun PP sing diiseni, tutul sing lembut banget. Ora bisa mlebu banyu adus.
    • Mripat: Mata akrilik kelas dhuwur Taiwan, mripat ora bakal kedhip. Rambut: Mohair Kualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa ngumbah lan macak
    • Keamanan: Sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun
    • Deskripsi produk: Iki boneka reborn sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka boneka lucu lan nyata. Digawe saka Vinyl Silicone Simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Aman sing ora beracun, murni lingkungan
  • ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll Newborn Baby Dolls Realistic Silicone Vinly Babys Doll Birthday Gifts

    ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll, Boneka Bayi sing Anyar, Silikon Vinly Babys Boneka Hadiah Ulang Tahun

    • endhas lan tungkai silikon, kanthi awak katun alus kanggo sing dirasakake karo bayi, mula bocah-bocah bisa menehi dheweke menyang endi wae.
    • Mripat kanthi mripat & bulu mata biru lan mohair sing wis bosok kanthi tangan, tangan lan sikil bisa dipindhah munggah lan mudhun, pasuryan sing apik banget bakal nggawe anak sampeyan seneng nyekel kanca boneka iki.
    • HEBAT UNTUK - Hadiah ulang taun, hadiah Natal, kegiatan Prasekolah, kegiyatan ing omah, Main peran, Main-main, sampeyan bocah bakal entuk katrampilan sosial lan katrampilan kognitif sing kuat.
    • CERTIFIKASI SAFETY - Ngatur utawa ngluwihi syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun, sing aman kanggo anak-anake.
    • Deskripsi produk: Iki seni boneka sing sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka ulang sing nyata lan nyata. Digawe softsilicone kanthi kualitas dhuwur. Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, murni. Kepala,
  • Biracial Reborn Baby Doll Black African American Girl 22 inches Prime Cute Realistic Baby Black Skin Kids Toys

    Biracial Reborn Baby Doll Ireng Afrika Amerika Gadis 22 inci Perdana Cute Realistis Bayi Ireng Kulit Ireng Dolanan

    • Boneka bayi sing dilahirake maneh kaya urip sing dirancang lan digawe dening seniman NPK, bahan vinil kaya silikon sing rinci banget lan lucu banget, mula bayi kasebut luwih nyata.
    • Ukuran: 22 inci / 55cm saka sirah nganti jempol, Bahan: Bahan silikon vinil kanggo endhas, 3/4 perangan awak,
    • Rambut: mohair murni sing diimpor, bosok jarum lan jarum tangan, bolongan oyot rambut katon, nyata banget, Rambut bisa dibentuk sawise sampeyan wisuh lan dikeringake kanthi alami.
    • Garansi bali 30 dina, informasi pelacakan sing valid, layanan pelanggan 24 jam liwat surat. kita duwe saham ing USA 7-10 dina apa kanggo dikirim.
    • Deskripsi produk: Bahan silikon vinil kanggo endhas, 3/4 anggota badan, Sesuai karo syarat keamanan standar EN71 EU kanggo umur 3+ taun. bahan vinil silikon alus kaya kulit asli. Awak iku awak kain. Isine PP c
  • ZIYIUI 23 Full Body Silicone Vinyl Reborn Doll Lifelike Anatomically Correct Baby Girl Doll

    ZIYIUI 23 Boneka Silikon Vinil Reborn Reborn Awak Manik Manungsa sing Anatomi Nganggo Anatomi Bayi Wanita

    • 23 inch (57cm) Ukuran bayi sing nembe lahir. Bobot: udakara 3.5LB. Boneka kasebut bakal teka nggawa pacifier magnetik lan botol panganan
    • Bahan: Awak kebak yaiku Simulasi Silicon Vinyl.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa wisuh lan macak.
    • Boneka iki minangka boneka bocah wadon sing kebak anatomi.
    • Deskripsi produk: Iki boneka reborn sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka reborn sing lucu lan nyata.
  • ZIYIUI 22 Inches Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Newborn Baby Doll

    ZIYIUI 22 Inci Reborn Baby Doll, Boneka Bayi Anyar Lair, Kaya Lahir

    • Anyar
    • Deskripsi produk: Katon realistis, kaya bocah anyar saka pasuryan sing alus nganti sikil cilik. Dheweke uga nggawa awak kain alus sing bobote, kanggo rasa sing paling nyata yen sampeyan ngrangkul dheweke. Dheweke duwe ayu
  • ZIYIUI Real Looking 18 inch Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    ZIYIUI Nyata 18 inch Reborn Boneka Bayi Tubuh Silikon Vinil Tubuh Realistis Reborn Bayi Laki-laki Nyata Baru Lahir

    • , boneka ukuran gaweyan lan bobote bakal ana kesalahan. Bayi duwe awak vinil sing alus. Awak lan pasuryan sing apik banget bakal nggawe sampeyan rumangsa duwe bayi sing sejati.
    • Bahan: vinil silikon awak lengkap, bisa muter boneka ing kamar mandhi, boneka alus banget; anggota boneka bisa dadi kegiyatan, bisa lungguh bisa ngapusi, sampeyan bisa mlebu banyu; ora bakal ngadeg, ora bisa ngomong.
    • Mripat: Boneka kanthi mripat ditutup, mripat ora bisa mbukak. Bloll kanthi pacifier magnetik bisa pas karo cangkem.
    • Klambi: gawenan tangan. Miturut ukuran boneka. Cocog karo bayi sing ukuran bayi (s 0-3 wulan). Boneka kasebut bakal teka nggawa klambi kaya foto sing ditampilake.
    • Deskripsi produk: ZIYIUI boneka bayi reborn dirancang dening seniman. Saben inchi boneka bayi sing isih urip iki digawe nganggo tangan, dicet nganggo tangan. Kulit minangka papan paling apik ing boneka kasebut, akeh wektu kanggo bayi
  • Reborn Baby Doll Soft Simulation Silicone Vinyl Cloth Body 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    Reborn Bayi Boneka Simulasi Lembut Silikon Kain Vinil Tubuh 22inch 55cm Dolanan Manungsa Bocah-Bocah

    • Boneka kasebut gawenan tangan, bakal beda ukuran lan bobote.
    • Sirah, tangan lan sikil: Vinil silikon simulasi alus, Awak: Kain diisi katun, alus banget.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa ngumbah lan macak. Iki boneka bayi, mula rambute kurang sithik. Busana Doll: gawenan tangan. Bisa nganggo klambi bayi sing nembe lahir 0-3 Wulan.
    • Bisa disesuaikan, kirim pesen yen mbutuhake layanan sing Disesuaikan. Cocog karo syarat keamanan ASTM F963 kanggo Umur 3+.
    • Deskripsi produk: Iki seni boneka sing sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka boneka lucu lan nyata. Digawe saka vinil silikon simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Ora beracun, ramah lingkungan murni
  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll

    ZIYIUI Buatan Tangan Silikon Lembut 18 inch Reborn Bayi Boneka Cewek Biru Manungsa Manusia Manungsa Biru Dolanan Dolanan Bayi

    • Boneka kasebut gawenan tangan, bakal ana sawetara kesalahan lan ukuran bobote.
    • Kepala, tangan lan sikil: Simulasi Lembut Silicon Vinyl, Awak: Kain diisi katun, alus banget.
    • Deskripsi produk: Boneka reborn lucu lan nyata. Digawe saka Vinyl Silikon Simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, ramah lingkungan.
  • Rebron Baby Doll 22 Inch Beautiful Lifelike Reborn Boy Doll

    Boneka Bayi Rebron 22 Inci Boneka Anak Manungsa Manungsa Paling Anyar

    • Boneka kasebut bakal nggawa sandhangane. Klambi gaweyan miturut ukuran boneka. pacifier magnetik bisa pas karo cangkem.
    • Bahan: kepala vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kanthi awak katun PP sing diiseni, tutul sing lembut banget. Ora bisa mlebu banyu adus.
    • Rambut: Mohair bosok mikro gawenan tangan, Perawatan rambut, cairan perawatan banyu utawa banyu, sisir alon-alon, Bisa ngumbah lan macak.
    • Mripat: mata akrilik kelas dhuwur. Irung: irung mbukak, kaya boneka bayi lagi ambegan. Tutuk: lambene kayane lambene bayi sing asli, alus, alus, anget lan lembab, sampeyan ora bisa ngindhari
    • Katrangan produk:
  • ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Manungsa Manusia Silikon Lembut 60 CM Cewek Bayi Boneka Vinil Anak Hadiah Natal Xmas

    • UPC: 680727933753
    • Merek: ZIYIUI
    • Bobot: 1,82 Kg
    • Ukuran Boneka: 24 inci
    • Katrangan produk:
  • 18inch 45 CM babies reborn baby doll boy

    18inch 45 CM bayi reborn bayi lanang boneka

    • boneka bayi reborn dirancang dening seniman. Saben inci boneka bayi sing isih urip iki digawe saka tangan, dicet nganggo tangan.
    • Kepala, 3/4 tangan lan 3/4 sikil digawe saka bahan vinil silikon sing alus. Pundhak lan awak minangka awak kain kanthi katun PP isi internal.
    • Rambute nganggo tangan mohair (kain digawe saka rambut asli wedhus Angora). Rambut bisa bentuk lan tetep, kaya rambut bayi sing asli.
    • Toy boneka bayi sing dilahirake maneh wis dites dening SAFE ASTM F963 lan EN71 kanggo bocah umur 3+ taun.
    • Katrangan produk: