Jinis Bayi Reborn Silikon Anyar

Apa sampeyan tresna karo bayi sing dilahirake maneh utawa sampeyan milih wong liya melu nglumpukake boneka kasebut lan sampeyan mung kepengin sinau luwih akeh babagan iki, kiriman iki bakal dadi perkenalan dhasar. Bayi sing dilahirake maneh minangka seni sing mung saya misuwur wiwit seniman reborn pisanan wiwit nggawe boneka kasebut kanggo masarakat sing luwih akeh ing wiwitan taun 90an. Dadi, bayi apa sing dilahirake maneh? Yaiku boneka bayi silikon utawa boneka vinil sing dirancang kanggo nggambarake bayi sing bayi lan bocah cilik kanthi realistis.

Sejarah singkat bayi sing dilahirake maneh
Perusahaan Spanyol Berusaa minangka sing pertama miwiti nggawe bayi sing dilahirake maneh ing taun 1980an. Dheweke nggawe boneka kanthi nada kulit sing nyata lan nambah vena biru cilik supaya katon luwih nyata. Saka awal sing asor iki, bayi sing dilahirake maneh wis maju dadi cetakan vinil lan patung silikon sing bobote lan rasane bayi sing nembe lahir, lan fitur liyane kayata mohair, rambut, bulu mata, mata gelas sing apik, uga fitur kayata ambegan kanthi mekanik lan keprungu deg-degan. Sawetara prakiraan nyedhiyakake jumlah bayi sing dilahirake maneh rong puluh ewu ing saindenging jagad, lan boneka kasebut saiki diprodhuksi dening para seniman adhedhasar ing saindenging jagad, lan saben seniman reborn duwe proses dhewe.

Umume boneka bayi sing dilahirake maneh gaweyan tangan, sanajan sampeyan bisa tuku kit DIY lan cetakan premade sing bisa dibangun dhewe, lan — mesthine sampeyan bisa tuku boneka reborn sing wis 100% siap lan bakal diadopsi.

Ana bayi sing dilahirake maneh ing Afrika Amerika lan mbalekake maneh Kaukasus, bayi lan boneka ulang saka Asia kabeh suku lan ras. Saben boneka kasebut meh padha karo rekane, saengga uga ana crita (legenda) saka passerbys prihatin sing mlebu mobil sing dikunci kanggo nyimpen boneka silikon sing realistis kasebut, wong-wong Samaria sing bingung sing bingung banjur kaget lan bisa uga rada kaget nalika ngerti yen bayi kasebut ora urip, nanging mung urip.

Bayi sing dilahirake uga bisa dicithak meh padha karo bayi sing asli, lan sawetara milih ngirim foto anak sing ilang utawa bayi sing misuwur kanggo digunakake minangka pandhuan kanggo para seniman sing dilahirake maneh. Bayi sing dilahirake maneh bisa dadi sumber kabungahan kanggo pasangan utawa wanita sing ora duwe anak. Pengumpul serius uga pengin mbayar rega kanggo boneka reborn sing unik. Boneka Pangeran George adol maneh didol luwih saka nembelas atus kilogram.

Uga ana sawetara pasar reborn ceruk, kalebu boneka reborn supranatural lan boneka reborn kewan, sanajan IRDA - Artis Boneka Reborn Internasional - sawijining badan sing ngawasi industri lan standar nggawe boneka reborn - terus ngawasi panjaluk utawa kreasi anyar. Nggawe bayi sing dilahirake maneh yaiku proses kerja lan model boneka reborn sing paling penting yaiku nganggo cetakan boneka vinil, banjur nambah sawetara lapisan cat lan cetakan fitur liyane.

Apa sampeyan mbayar seniman sing dilahirake maneh kanggo nggawe boneka, utawa tuku kit bayi sing didol ing toko khusus sing ngidini sampeyan nggawe boneka dhewe, proses "nglairake" reborn dikenal minangka reborning. Kreator tanggung jawab kanggo tampilan boneka kasebut, lan vinil minangka bahan sing paling populer sing digunakake kanggo nggawe boneka reborn.

Nanging, saiki, boneka silikon dilahirake maneh dadi populer. Bisa uga amarga alus lan cuddlier. Boneka sing dilahirake maneh niru lelembut bocah sejati. Tangan, tangan, driji, lan sikile kabeh ditekuk kaya tungkai sing nyata. Kajaba iku, reborn uga dilengkapi cat sing ditrapake kanthi tangan, mata nganggo lashes dawa, lan endhas kebak rambut sing apik banget.

Siji-sijine aspek boneka reborn sing bisa dadi perhatian tukang nglumpukake boneka yaiku risiko cat boneka bisa dicabut yen ora cet utawa vinil sing berkualitas. Makane sampeyan penting supaya pesen boneka reborn saka ngendi wae dipercaya. Produk sing digunakake kanggo nggawe boneka silikon khusus lan ora bisa dituku saka toko hardware. Mripat kaca Jerman digunakake ing pirang-pirang boneka silikon, lan boneka kasebut uga diiseni pelet sing bobote nalika bayi.

Lan kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan uga bisa ngatur boneka bayi sing dilahirake maneh. Sawetara kolektor lan panuku nambahake aspek sing nggawe boneka katon luwih nyata, kayata magnet bisa dipasang ing cangkeme bayi sing dilahirake maneh supaya bisa nyekel pacifier. Utawa piranti elektronik bisa dipasang kanggo ngontrol munggah lan tiba dhadhane, kanggo nuladha bayi sejatine lan napas.


Wektu kiriman: Jan-21-2021