Warta

  • Where to buy a really authentic lifelike reborn baby?

    Endi sing tuku bayi sing dilahirake maneh kanthi nyata?

    Yen sampeyan lagi anyar nglumpukake boneka bayi, utawa sampeyan pengin miwiti koleksi, nanging ora nate ngerti arep miwiti, video iki kanggo sampeyan! Pandhuan kanggo nglumpukake boneka bayi sing nyata banget. Apa riset Aja mung metu lan wiwiti boneka reborn sing sepisanan. D ...
    Waca liyane
  • What Are Reborn Dolls?

    Apa Boneka Reborn?

    Boneka Reborn Reborn Baby Dolls pancen luar biasa, boneka gawenan tangan sing bisa diklumpukake lan wis misuwur karo para kolektor lan penggemar kaya ing Amerika Serikat lan ing jaban rangkah. Ngumpulake boneka iki wis dadi hobi nyebar sing ndadekake jagad iki rame ...
    Waca liyane
  • A New Type of Silicone Reborn Babies

    Jinis Bayi Reborn Silikon Anyar

    Apa sampeyan tresna karo bayi sing dilahirake maneh utawa sampeyan milih wong liya melu nglumpukake boneka kasebut lan sampeyan mung kepengin sinau luwih akeh babagan iki, kiriman iki bakal dadi perkenalan dhasar. Bayi sing dilahirake maneh minangka seni sing mung saya misuwur ...
    Waca liyane