Produk

  • ZIYIUI 23 Full Body Silicone Vinyl Reborn Doll Lifelike Anatomically Correct Baby Girl Doll

    ZIYIUI 23 Boneka Silikon Vinil Reborn Reborn Awak Manik Manungsa sing Anatomi Nganggo Anatomi Bayi Wanita

    • 23 inch (57cm) Ukuran bayi sing nembe lahir. Bobot: udakara 3.5LB. Boneka kasebut bakal teka nggawa pacifier magnetik lan botol panganan
    • Bahan: Awak kebak yaiku Simulasi Silicon Vinyl.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa wisuh lan macak.
    • Boneka iki minangka boneka bocah wadon sing kebak anatomi.
    • Deskripsi produk: Iki boneka reborn sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka reborn sing lucu lan nyata.
  • ZIYIUI Real Looking 18 inch Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    ZIYIUI Nyata 18 inch Reborn Boneka Bayi Tubuh Silikon Vinil Tubuh Realistis Reborn Bayi Laki-laki Nyata Baru Lahir

    • , boneka ukuran gaweyan lan bobote bakal ana kesalahan. Bayi duwe awak vinil sing alus. Awak lan pasuryan sing apik banget bakal nggawe sampeyan rumangsa duwe bayi sing sejati.
    • Bahan: vinil silikon awak lengkap, bisa muter boneka ing kamar mandhi, boneka alus banget; anggota boneka bisa dadi kegiyatan, bisa lungguh bisa ngapusi, sampeyan bisa mlebu banyu; ora bakal ngadeg, ora bisa ngomong.
    • Mripat: Boneka kanthi mripat ditutup, mripat ora bisa mbukak. Bloll kanthi pacifier magnetik bisa pas karo cangkem.
    • Klambi: gawenan tangan. Miturut ukuran boneka. Cocog karo bayi sing ukuran bayi (s 0-3 wulan). Boneka kasebut bakal teka nggawa klambi kaya foto sing ditampilake.
    • Deskripsi produk: ZIYIUI boneka bayi reborn dirancang dening seniman. Saben inchi boneka bayi sing isih urip iki digawe nganggo tangan, dicet nganggo tangan. Kulit minangka papan paling apik ing boneka kasebut, akeh wektu kanggo bayi
  • 18inch 45 CM babies reborn baby doll boy

    18inch 45 CM bayi reborn bayi lanang boneka

    • boneka bayi reborn dirancang dening seniman. Saben inci boneka bayi sing isih urip iki digawe saka tangan, dicet nganggo tangan.
    • Kepala, 3/4 tangan lan 3/4 sikil digawe saka bahan vinil silikon sing alus. Pundhak lan awak minangka awak kain kanthi katun PP isi internal.
    • Rambute nganggo tangan mohair (kain digawe saka rambut asli wedhus Angora). Rambut bisa bentuk lan tetep, kaya rambut bayi sing asli.
    • Toy boneka bayi sing dilahirake maneh wis dites dening SAFE ASTM F963 lan EN71 kanggo bocah umur 3+ taun.
    • Katrangan produk:
  • Kids Boy Body Alive Dolls Reborn Baby

    Bocah-bocah Lanang Urip Boneka Bayi

    • udakara 18 inci (45cm); Bobot: udakara 1.1KG (2.2LB). Boneka kasebut gawenan tangan; bakal ana sawetara kesalahan ukuran lan bobot.
    • Silikon sing kebak, ora alus banget, rada alus lan fleksibel nalika ndemek dheweke; tungkai boneka bisa ditindakake, bisa lungguh utawa mudhun
    • Rambut: mohair bosok sing bisa digunakake kanthi tangan bisa ngumbah.
    • Mripat: Ora bisa kedhep. Alis: digawe pesawat kanthi tangan.
    • Katrangan produk:
  • ZIYIUI 23inches Full Body Silicone Reborn Girl Doll Anatomically Correct Sleeping Baby Doll

    ZIYIUI 23 inci Boneka Gadis Reborn Silik Awak Lengkap Kanthi Anatomi Boneka Bayi sing Tidur Anatomi

    • UPC: 797550869750
    • Merek : ZIYIUI
    • Bobot: 1,8KG
    • Ukuran Boneka: 23 inci
    • Katrangan produk:
  • ZIYIUI 24 Lifelike Silicone Soft Reborn Baby Doll 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Christmas Xmas Gift

    ZIYIUI 24 Manik-Manik Silikon Manungsa Maneh Reborn Boneka Bayi 60 CM Gadis Boneka Bayi Vinil Natal Natal Hadiah Natal

    • UPC: 760385371767
    • Merek : ZIYIUI
    • Bobot: 1,8KG
    • Ukuran Boneka : 24 inci
    • Katrangan produk: