Produk

  • ZIYIUI Realistic 22 inch 55cm Reborn Baby Doll Soft Vinyl Silicone Real Look alive Baby Handmade Lifelike Blue denim dress doll

    ZIYIUI Realistis 22 Inci 55 Cm Reborn Bayi Boneka Lembut Vinil Silikon Tampilan Hidup Bayi Buatan Tangan Manusia Manusia Biru Gaun denim Biru

    • . Boneka kasebut bakal teka nggawa pacifier magnetik lan botol panganan sing pas karo cangkem
    • Bahan: kepala vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kanthi awak katun PP sing diiseni, tutul sing lembut banget. Ora bisa mlebu banyu adus.
    • Mripat: Mata akrilik kelas dhuwur Taiwan, mripat ora bakal kedhip. Rambut: Mohair Kualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa ngumbah lan macak
    • Keamanan: Sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun
    • Deskripsi produk: Iki boneka reborn sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka boneka lucu lan nyata. Digawe saka Vinyl Silicone Simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Aman sing ora beracun, murni lingkungan
  • ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll Newborn Baby Dolls Realistic Silicone Vinly Babys Doll Birthday Gifts

    ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll, Boneka Bayi sing Anyar, Silikon Vinly Babys Boneka Hadiah Ulang Tahun

    • endhas lan tungkai silikon, kanthi awak katun alus kanggo sing dirasakake karo bayi, mula bocah-bocah bisa menehi dheweke menyang endi wae.
    • Mripat kanthi mripat & bulu mata biru lan mohair sing wis bosok kanthi tangan, tangan lan sikil bisa dipindhah munggah lan mudhun, pasuryan sing apik banget bakal nggawe anak sampeyan seneng nyekel kanca boneka iki.
    • HEBAT UNTUK - Hadiah ulang taun, hadiah Natal, kegiatan Prasekolah, kegiyatan ing omah, Main peran, Main-main, sampeyan bocah bakal entuk katrampilan sosial lan katrampilan kognitif sing kuat.
    • CERTIFIKASI SAFETY - Ngatur utawa ngluwihi syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun, sing aman kanggo anak-anake.
    • Deskripsi produk: Iki seni boneka sing sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka ulang sing nyata lan nyata. Digawe softsilicone kanthi kualitas dhuwur. Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, murni. Kepala,
  • ZIYIUI 22 Inches Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Newborn Baby Doll

    ZIYIUI 22 Inci Reborn Baby Doll, Boneka Bayi Anyar Lair, Kaya Lahir

    • Anyar
    • Deskripsi produk: Katon realistis, kaya bocah anyar saka pasuryan sing alus nganti sikil cilik. Dheweke uga nggawa awak kain alus sing bobote, kanggo rasa sing paling nyata yen sampeyan ngrangkul dheweke. Dheweke duwe ayu
  • Reborn Baby Doll Soft Simulation Silicone Vinyl Cloth Body 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    Reborn Bayi Boneka Simulasi Lembut Silikon Kain Vinil Tubuh 22inch 55cm Dolanan Manungsa Bocah-Bocah

    • Boneka kasebut gawenan tangan, bakal beda ukuran lan bobote.
    • Sirah, tangan lan sikil: Vinil silikon simulasi alus, Awak: Kain diisi katun, alus banget.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa ngumbah lan macak. Iki boneka bayi, mula rambute kurang sithik. Busana Doll: gawenan tangan. Bisa nganggo klambi bayi sing nembe lahir 0-3 Wulan.
    • Bisa disesuaikan, kirim pesen yen mbutuhake layanan sing Disesuaikan. Cocog karo syarat keamanan ASTM F963 kanggo Umur 3+.
    • Deskripsi produk: Iki seni boneka sing sampurna sing dirancang dening seniman terkenal. Boneka boneka lucu lan nyata. Digawe saka vinil silikon simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Ora beracun, ramah lingkungan murni
  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll

    ZIYIUI Buatan Tangan Silikon Lembut 18 inch Reborn Bayi Boneka Cewek Biru Manungsa Manusia Manungsa Biru Dolanan Dolanan Bayi

    • Boneka kasebut gawenan tangan, bakal ana sawetara kesalahan lan ukuran bobote.
    • Kepala, tangan lan sikil: Simulasi Lembut Silicon Vinyl, Awak: Kain diisi katun, alus banget.
    • Deskripsi produk: Boneka reborn lucu lan nyata. Digawe saka Vinyl Silikon Simulasi Soft sing bermutu. Sentuhan sing nyaman. Bahan aman lingkungan sing ora beracun, ramah lingkungan.
  • Rebron Baby Doll 22 Inch Beautiful Lifelike Reborn Boy Doll

    Boneka Bayi Rebron 22 Inci Boneka Anak Manungsa Manungsa Paling Anyar

    • Boneka kasebut bakal nggawa sandhangane. Klambi gaweyan miturut ukuran boneka. pacifier magnetik bisa pas karo cangkem.
    • Bahan: kepala vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kanthi awak katun PP sing diiseni, tutul sing lembut banget. Ora bisa mlebu banyu adus.
    • Rambut: Mohair bosok mikro gawenan tangan, Perawatan rambut, cairan perawatan banyu utawa banyu, sisir alon-alon, Bisa ngumbah lan macak.
    • Mripat: mata akrilik kelas dhuwur. Irung: irung mbukak, kaya boneka bayi lagi ambegan. Tutuk: lambene kayane lambene bayi sing asli, alus, alus, anget lan lembab, sampeyan ora bisa ngindhari
    • Katrangan produk:
  • ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Manungsa Manusia Silikon Lembut 60 CM Cewek Bayi Boneka Vinil Anak Hadiah Natal Xmas

    • UPC: 680727933753
    • Merek: ZIYIUI
    • Bobot: 1,82 Kg
    • Ukuran Boneka: 24 inci
    • Katrangan produk:
  • 22 Inch 55cm Lifelike Reborn Baby Dolls

    22 Inci 55cm Boneka Bayi Manungsa Anyar

    • Ukuran: 22 inci / 55 cm. Bobot: 1,6 kg. Boneka sing dilahirake maneh kaya bayi.
    • Bahan: Sikil boneka reborn digawe saka silikon sing diimpor alus. Awak iku katun murni lan alus banget.
    • Mripat: mata akrilik bermutu, bisa sumunar, mripat biru, nyata banget.
    • Paket kasebut kalebu: boneka * 1, pacifier * 1, botol * 1, akte kelahiran * 1, sandhangan * 1
    • Katrangan produk:
  • 18 Inch 48cm Realistic Reborn Boy Doll

    18 Inci 48cm Realistis Reborn Boy

    • Boneka reborn ukuran udakara 18 inci (48cm) wiwit sirah nganti jempol, lan bobot kira-kira 3,3 pon.
    • Boneka sing dilahirake maneh dipahat kanthi realistis ing vinil alus kanggo bayi supaya katon lan rumangsa nyata yen dirangkul dadi bayi sejati sampeyan.
    • Kuku sing digambar tangan kanthi lengkap, abang saka amben kuku lan pucuk sing tembus, lan uga sawetara kuku isih umur setengah saka bentuk rembulan.
    • Sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo umur 3+ taun.
    • Katrangan produk:
  • Lifelike Reborn Baby Dolls Girl

    Manik-Manik Boneka Bayi sing Dilairake maneh

    • Boneka bocah wadon sing dilahirake maneh kanthi realistis, boneka reborn buatan tangan, kanthi tampilan hypnotizing lan ekspresi polos.
    • Ukuran: 20-22 inci, Bobot: 2.6-3.5LB. Boneka bayi silikon kaya urip kanthi tutuk lan sandhangan magnetik.
    • Struktur: kepala vinil silikon, 3/4 tungkai vinil silikon kanthi katun PP katun, bayi bobote, tutul alus banget, awak boneka bayi silikon ora duwe jenis kelamin, ora bisa adus banyu.
    • Fungsi: Boneka bayi sing isih urip bisa lenggah lan lay, tungkak bisa dipindhah, boneka bayi bisa nganggo klambi bayi sing ukuran bayi (0-3m).
    • Katrangan produk:
  • Reborn Baby Dolls Girl Cute

    Reborn Baby Dolls Girl Cute

    • boneka bayi reborn dirancang dening seniman. Saben inci boneka bayi sing isih urip iki digawe saka tangan, dicet nganggo tangan.
    • Kepala, 3/4 tangan lan 3/4 sikil digawe saka bahan vinil silikon sing alus.
    • Rambute nganggo tangan mohair. Rambut bisa bentuk lan tetep, kaya rambut bayi sing asli.
    • bayi duwe mripat gedhe sing menawan, mripat digawe saka akrilik sing bermutu, katon kaya mripat bayi sing nyata, bening lan padhang, nyata banget. Mripat ora bisa kedhep lan nutup. Sawetara reborn ing
    • Katrangan produk:
  • ZIYIUI Silicone Soft Lifelike Reborn Baby Doll Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas 24

    ZIYIUI Silikon Lembut Manusia Anyar Reborn Boneka Bayi Boneka Vinil Anak-anak Hadiah Natal Xmas 24

    • UPC : 797550870213
    • Merek : ZIYIUI
    • Bobot: 1,8KG
    • Ukuran Boneka : 24 inci
    • Katrangan produk: