Babagan Kita

Taun kaping 8, kita mesthi ana ing dalan. Kaya ngono, manungsa kudu krasa luwe lan kudu mangan, dolanan mesthi katon bareng bocah-bocah ing alam bawah sadar kita. Dolanan mesthi dadi kanca paling apik kanggo bocah-bocah, ora mung kanggo bocah-bocah Boneka kerajinan tradisional Tionghoa sing apik banget, nanging uga kanggo kabeh jinis dolanan boneka silikon alus pendidikan, latihan EQ, dolanan sing nyenengake.

Kita pengin supaya bocah-bocah padha keplok lan keprungu wong diwasa yen dheweke wicaksana, cerdas, lan tumindak apik, supaya bocah bisa tuwuh ing lingkungan kanthi dhukungan, disetujoni. Kabeh dolanan sing ora bisa dibedakake sing bisa ditemokake kanthi gampang kasunyatane perantara sing apik banget kanggo wong tuwa supaya ngajari anak-anake kanthi seneng-seneng nalika dolanan. Dolanan boneka sing dilahirake luwih kekancan tinimbang dolanan.

Kita duwe peralatan produksi canggih. Kita duwe tim dagang asing sing trampil banget. Kita duwe tim Kontrol Kualitas sing ati-ati banget. Nilai perusahaan kita yaiku nggawe Kualitas Paling apik kanthi kabeh pangrungon lan jiwa. Muga-muga bisa enggal miwiti kerjasama sing apik lan jangka panjang. Sugeng rawuh ing kapan wae!

ZIYIUI®

ZIYIUI minangka tandha perdagangan sing kedhaftar ing UK & EU.

Wilayah sing wis didaftar Nomer tandha perdagangan
Inggris UK00003301210
UE EU017790742

Perusahaan kita wis sah perusahaan ing ngisor iki nggunakake merek dagang ZIYIUI kanggo produksi lan adol produk dolanan:

NO Jeneng Perusahaan Platform Penjualan
1 ShiJiaZhuangHaoBoGongYiPinYouXianGongSi Amazon
2 ShiJiaZhuangYunCaiDianZiShangWuYouXianGongSi Amazon
3 HeBeiAnNiuQiCheYongPinXiaoShouYouXianGongSi Amazon
4 HeBeiHeXuanGongYiPinYouXianGongSi eBay