//cdncn.goodao.net/sjzbodydoll/52c8c3d9.png
//cdncn.goodao.net/sjzbodydoll/0b139b38.png
//cdncn.goodao.net/sjzbodydoll/7d3e9e8b.jpg
5ed8584d0c282
babagan kita

Profil perusahaan

Taun kaping 8, kita mesthi ana ing dalan. Kaya ngono, manungsa kudu krasa luwe lan kudu mangan, dolanan mesthi katon bareng bocah-bocah ing alam bawah sadar kita. Dolanan mesthi dadi kanca paling apik kanggo bocah-bocah, ora mung kanggo bocah-bocah Boneka kerajinan tradisional Tionghoa sing apik banget, nanging uga kanggo kabeh jinis dolanan boneka silikon alus pendidikan, latihan EQ, dolanan sing nyenengake.

Kita pengin supaya bocah-bocah padha keplok lan keprungu wong diwasa yen dheweke wicaksana, cerdas, lan tumindak apik, supaya bocah bisa tuwuh ing lingkungan kanthi dhukungan, disetujoni. Kabeh dolanan sing ora bisa dibedakake sing bisa ditemokake kanthi gampang kasunyatane perantara sing apik banget kanggo wong tuwa supaya ngajari anak-anake kanthi seneng-seneng nalika dolanan. Dolanan boneka sing dilahirake luwih kekancan tinimbang dolanan.

liyane

Produk

  • ZIYIUI 22inch / 55cm Reborn Dolls Realistic Soft Silicone Vinyl Baby Dolls Looks Real Toddler Boys Lifelike Newborn Doll Handmade Reborn Toddler Girl Boy Toys Gift for age 3+

    ZIYIUI 22 inch / 55cm Boneka Reborn Realist ...

    Ukuran Boneka: 22 inci / 55 cm Bobot: 3,3LB (1,5kg). Boneka bisa nganggo klambi bayi sing bayi (0-3cm). Pacifier magnetik bisa pas karo cangkem. Boneka lan sandhangan boneka gawenan tangan, hadiah ulang tahun paling apik kanggo bocah. Bahan: awak vinil silikon alus, digawe saka vinil silikon sing diimpor, tutul lembut nanging angel. Cukup duwe hard lan elastisitas tartamtu nalika pencet. Bisa mlebu banyu kanggo adus, ora bisa adus karo anak-anake. Boneka kasebut bisa lenggah lan turu kanthi gampang, nanging ora bisa ngadeg ...

  • ZIYIUI 22 Inch 55 CM Real Life Reborn Toddler Dolls Soft Vinyl Silicone Real Girl Boy Toy Doll ,Eyes Can Blink Reborn baby doll

    ZIYIUI 22 Inci 55 CM Balita Nyata Lahir ...

    Ukuran Boneka: 22 inci / 55 cm Bobot: 3,3LB (1,5kg). Boneka bisa nganggo klambi bayi sing bayi (0-3cm). Pacifier magnetik bisa pas karo cangkem. Boneka lan sandhangan boneka gawenan tangan, hadiah ulang tahun paling apik kanggo bocah. Bahan: awak vinil silikon alus, digawe saka vinil silikon sing diimpor, tutul lembut nanging angel. Cukup duwe hard lan elastisitas tartamtu nalika pencet. Bisa mlebu banyu kanggo adus, ora bisa adus karo anak-anake. Boneka kasebut bisa lenggah lan turu kanthi gampang, nanging ora bisa ngadeg ...

  • ZIYIUI 18 48 CM Reborn Baby Doll Silicone Soft Newborn Baby Doll Vinyl Kids Christmas Xmas Gift

    ZIYIUI 18 48 CM Reborn Baby Doll Silikon ...

    Boneka sing dilahirake maneh udakara 18 inci / 48 cm wiwit sirah nganti jempol, lan bobote 3 Lbs udakara. Vinil silikon berkualitas tinggi, vinil alus lan keras. Bagian, tangan lan sikil minangka bahan silikon. Awak iku awak katun, alus banget, kepenak banget. Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong. Cathetan: boneka iki ora bisa dilebokake ing banyu Tangan lan sikile bisa dipindhah munggah lan mudhun, lan bayi bisa lungguh lan turu, ora bisa nangis, ngguyu lan ...

  • ZIYIUI20 50 CM Whole Body Silicone Handmade Reborn Baby dolls Lifelike Doll Toys Boy Gift Christmas Xmas

    ZIYIUI20 50 CM Seluruh Tubuh Silikon Buatan Tangan Reb ...

    Boneka sing dilahirake maneh udakara 20 inci / 50 cm wiwit sirah nganti jempol. Vinil silikon berkualitas tinggi. Awak kabeh digawe saka bahan silikon. Awak luwih angel tinimbang boneka katun. Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong. boneka iki bisa dilebokake ing banyu lan adus karo bayi sampeyan. Rambut: Rambut buatan tangan saka Jepang, ditanem kanthi tangan, kasetyan sing dhuwur, bisa dicuci, bisa dikombinasekake sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan EN71 kanggo ...

  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll That Look Real Child’s Vinyl Birthday Gift

    ZIYIUI Silikon Tangan Buatan Tangan Lembut18 inch Reborn Bab ...

    Ukuran: 18 inci (45 cm); Bobot: udakara 1.2KG (2.6LB). Boneka kasebut gawenan tangan, bakal ana sawetara kesalahan lan ukuran. Kepala, tangan lan sikil: Simulasi Lembut Silicon Vinyl, Awak: Kain diisi katun, alus banget. Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implanasi Manual, bisa wisuh lan macak. Iki boneka bayi, dadi rambut rada kurang. Mripat: Akrilik Berkualitas Tinggi, ora bisa kedhip. Tutuk: Magnetik, Bakal dilengkapi pacifier magnetik sing pas karo cangkem. Sandhangan Boneka: gawenan tangan. Miturut ukuran boneka. Boneka ...

  • ZIYIUI 22 55 CM Silicone Soft Lifelike Handmade Lovely Realistic Reborn Baby Doll NewBorn Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas Gifts

    ZIYIUI 22 55 CM Silikon Lembut Tangan Tangan ...

    Boneka sing dilahirake maneh udakara 22 inci / 55 cm saka sirah nganti jempol, lan bobote 3 Lbs udakara. Vinil silikon berkualitas tinggi, vinil alus lan keras. Bagian, tangan lan sikil minangka bahan silikon. Awak iku awak katun, alus banget, kepenak banget. Tungkak boneka bisa obah lan bisa lungguh lan turu nanging ora bisa ngadeg, ora bisa ngomong. Cathetan: boneka iki ora bisa dilebokake ing banyu Tangan lan sikile bisa dipindhah munggah lan mudhun, lan bayi bisa lungguh lan turu, ora bisa nangis, ngguyu lan ...

liyane

warta

warta paling anyar

liyane
priksaan